Счетоводна кантора "Василев акаунтинг"

RSS Емисии

Последните 20 новини
 • Открита процедура „Надграждане на основните системи на НАП за предоставяне на данни и услуги към вътрешни и външни системи“

  .

 • Открита процедура „Доставка на преносими компютри“

  .

 • От днес проверяваме здравния си статус с втори идентификатор

  От 23 май 2018 г. гражданите ще правят справка за здравноосигурителния си статус освен с ЕГН и с въвеждането на дата на раждане. Промяната се налага поради влизането в сила на Регламент 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета относно защитата и обработването на лични данни.

  Чрез електронна услуга на НАП „Здравен статус“ гражданите могат да проверят и периодите, за които им липсват здравноосигурителни вноски. Справка за здравния статус клиентите на администрацията могат да направят и по телефона на 0700 18 700 на цената на градски разговор от цялата страна. Системата дава данни и за всички месеци и години, за които не са платени задължителните здравноосигурителни вноски. Справката за здравен статус по телефона работи 7 дни в седмицата, 24 часа на ден.

град Хасково, бул. Раковски № 26, етаж 5, офис 521

тел: 0897-230-743

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

За посещения в офиса, моля първо за уговорка по телефон.

Консултации по въпроси на клиенти се дават единствено в писмен вид след постъпила сума по банковата сметка на кантората по издадена проформа фактура или фактура. Всички услуги и консултации с изключение на абонаментното счетоводно обслужване се заплащат предварително.

Посетители

В момента има 3  гости и няма потребители и в сайта