Счетоводна кантора "Василев акаунтинг"

RSS Емисии

Последните 20 новини
 • Публично състезание 00530-2018-0092 „Предоставяне на услуги по застраховане на сухопътни моторни превозни средства, ползвани от Национална агенция за приходите“, разделен в 3 /три/ обособени позиции
 • На 1 октомври изтича срокът за подаване на коригиращи декларации

  На 1 октомври изтича срокът за подаване на коригираща декларация от физическите и юридическите лица. Гражданите и фирмите имат възможност веднъж годишно сами да коригират дължимия данък, който са декларирали пред НАП с годишната данъчна декларация.

  Това става с подаването на еднократна коригираща декларация след изтичане на срока за подаване на годишната данъчна декларация. Коригиращата декларация се подава до 30 септември на текущата година за промени, свързани с декларираните данъци от предходната година. Тъй като през тази година 30 септември е в неделя, срокът за подаване на формуляра е 1 октомври.

  Информация за попълване и подаване на данъчни и осигурителни декларации и внасяне на суми към бюджета може да се получи на телефона на НАП 0700 18 700 на цената на градски разговор или в сайта на НАП www.nap.bg .  

 • Телефоните на офис "Красно село" временно не работят

  Поради технически причини телефоните на офис "Красно село" на ТД на НАП София временно не работят.

  Клиентите ще могат да се свържат със служителите чрез електронните им пощи и на място в офиса на Агенцията.

  Екип от специалисти работи по отстраняването на техническия проблем.

  Молим за извинение за причиненото неудобство.

×

Грешка

Категория не е намерена

Посетители

В момента има 4  гости и няма потребители и в сайта