Счетоводна кантора "Василев акаунтинг"

Кантората предлага консултации и дейности по инсталация, първоначална настройка, тестове и обучение на складов, търговски, счетоводен и ТРЗ софтуер. Инсталация на операционни системи, програмите на НАП, НОИ, електронни подписи и др. Поддръжка на компютри при възникнали софтуерни проблеми.

Цени на софтуерни услуги:

Инсталация на операционна система /Windows, Linux/ - 40 лв.

Цена за 1 час компютърна поддръжка /дистанционен сервиз/ - 25 лв.

Цена за 1 час компютърна поддръжка в офис на клиент /територия на гр. Хасково, Димитровград/ - 30 лв.

Инсталация на допълнителен програмен продукт - 5 лв.

Сканиране и почистване за вируси - 30 лв.

Инсталиране на SQL server - 25 лв на сървър

От 08-2018 фирмата е дистрибутор на складов и счетоводен софтуер. Предлагаме напълно интегриран комплекс - Счетоводство, Склад, Заплати, Активи, Пътни листи, Фактури, управление на документи. Софтуера изисква единствено операционна система за работа - Windows или Linux Ubuntu. Програмата не е зависима от външни сървъри, текстови редактори и други програми. Изградена е пълна интеграция между различните модули. Може да се закупи както като общ комплекс, така и отделни модули, в случай че на някой клиент му е необходим само търговския модул например. Програмата поддържа импорт от банкови извлечения и е изключително подходяща за дружества с много на брой банкови операции.

Инсталация на пълнофункционална демо версия на продукта за 60 дни - при поискване.

Препоръчваме преди инсталация на какъвто и да е търговски или счетоводен софтуер, същия да се инсталира на прясно инсталирана операционна система с цел безпроблемна работа и бързодействие. Например не се препоръчва инсталация на софтуера на компютър на който е имало много на брой различни програми, игри, ползвал се е за филми, фейсбук и др. подобни. При покупка на счетоводен, складов или ТРЗ софтуер от нас, първоначалната инсталация на операционна система е на цена от 20 лв. При покупка на компютър и софтуер цена за инсталация на операционна система не се дължи.

Предлагаме също консултации и помощ при първоначалното изграждане на сметкоплана и/или номенклатурите в програмата, в зависимост от спецификата на фирмите и дейността им за постигането на максимално полезни справки.

Предлагаме компютърни конфигурации, тествани и готови за работа със съответната система.

1. Марков компютър Lenovo Thinkcentre M91P tower с Windows 7, процесор Intel i5-2500  3.3-3.7 GHZ, 8 GB DDR3 RAM памет и 500 GB твърд диск - 300 лв с ДДС. В цената не е включен монитор.

Телефон 0878936139 - Харалан Василев.

 

Посетители

В момента има 3  гости и няма потребители и в сайта