Счетоводна кантора "Василев акаунтинг"

RSS Емисии

Последните 20 новини
 • НАП въведе услуга за видео жестов превод за хора с увреден слух

  НАП предлага услуга за видео жестов превод, чрез онлайн платформа за предоставяне на равен достъп до услугите на Агенцията за граждани с увреден слух.

  НАП дава възможност на хората с увреден слух да  подобрят комуникацията си със служителите в салоните за обслужване на клиенти, които са обозначени със стикери. Осигурява се достъп до жестов превод в момента на посещението им на гишето. С помощта на таблети  се осъществява видео и гласова връзка с кол центъра за превод. По този начин  служителите на НАП могат да чуват превода, а клиентът с увреден слух да вижда преводача на екран. Комуникацията ще се осъществява в реално време с помощта на квалифицирани жестови преводачи. Очаква се нововъведението значително да подобри обслужването на хората, за които жестовият език е основна форма на комуникация.

  „Независимо, че главният ни фокус остават електронните комуникации и е-услугите, продължаваме да усъвършенстваме взаимодействието „лице в лице“ в офисите на НАП. За нас е важно да осигурим равен достъп и качествена услуга за хората с увреден слух“, каза по повод нововъведението директорът на дирекция „Обслужване“ в НАП Боряна Георгиева.

  Видео за новата услуга, може да бъде видяно  в канала на приходната агенция в YouTube тук:  https://www.youtube.com/watch?v=qQ9qFfa71h0

 • Семинарът „Данъци и осигуряване 2019“ е достъпен в канала на НАП в YouTube

  НАП проведе семинар, свързан с промените в данъчното и осигурително законодателство, които ще влязат в сила от 1 януари 2019 г. Семинарът се излъчи на живо на 14 декември (петък) от 10 до 17,00 ч. в канала на приходната агенция в YouTube. Запис от семинара може да видите в официалния канал на НАП в YouTube на адрес https://www.youtube.com/watch?v=NX5C-1bm7Gk&t=771s. Презентациите и материалите от събитието можете да видите тук.

  На семинара бяха представени най-новите законодателни решения в областта на данъчното законодателство и практиката по прилагането му.

 • Служители на МВР, НАП и КЗП извършиха редица проверки на Стоковия базар Илиянци

  Констатирани са нарушения в 17 обекта

  Служители на „Икономическа полиция“, ГДНП, СДВР, Националната агенция за приходите и  Комисията за защита на потребителите извършиха проверки на територията на Стоковия базар Илиянци. В рамките на три дни – от 10 до 12 декември, от тях бяха инспектирани 118 моторни превозни средства, 11 физически лица и 29 търговски обекта. В резултат на съвместните проверки са констатирани нарушения в 17 обекта. В 11 от тях е установена разлика в касовата наличност, 5 са случаите на неиздаване на касов бон, при други 5 - несъхранение или липса на месечни отчети, 2 са случаите при които е имало нарушение при воденето на касова книга и в още 2 е констатирано липса на удостоверение за регистрация на касов апарат.

Кантората предлага консултации и дейности по инсталация, първоначална настройка, тестове и обучение на складов, търговски, счетоводен и ТРЗ софтуер. Инсталация на операционни системи, програмите на НАП, НОИ, електронни подписи и др. Поддръжка на компютри при възникнали софтуерни проблеми.

Цени на софтуерни услуги:

Инсталация на операционна система /Windows, Linux/ - 40 лв.

Цена за 1 час компютърна поддръжка /дистанционен сервиз/ - 25 лв.

Цена за 1 час компютърна поддръжка в офис на клиент /територия на гр. Хасково, Димитровград/ - 30 лв.

Инсталация на допълнителен програмен продукт - 5 лв.

Сканиране и почистване за вируси - 30 лв.

Инсталиране на SQL server - 25 лв на сървър

От 08-2018 фирмата е дистрибутор на складов и счетоводен софтуер. Предлагаме напълно интегриран комплекс - Счетоводство, Склад, Заплати, Активи, Пътни листи, Фактури, управление на документи. Софтуера изисква единствено операционна система за работа - Windows или Linux Ubuntu. Програмата не е зависима от външни сървъри, текстови редактори и други програми. Изградена е пълна интеграция между различните модули. Може да се закупи както като общ комплекс, така и отделни модули, в случай че на някой клиент му е необходим само търговския модул например. Програмата поддържа импорт от банкови извлечения и е изключително подходяща за дружества с много на брой банкови операции.

Инсталация на пълнофункционална демо версия на продукта за 60 дни - при поискване.

Препоръчваме преди инсталация на какъвто и да е търговски или счетоводен софтуер, същия да се инсталира на прясно инсталирана операционна система с цел безпроблемна работа и бързодействие. Например не се препоръчва инсталация на софтуера на компютър на който е имало много на брой различни програми, игри, ползвал се е за филми, фейсбук и др. подобни. При покупка на счетоводен, складов или ТРЗ софтуер от нас, първоначалната инсталация на операционна система е на цена от 20 лв.

Предлагаме също и консултации при първоначалното изграждане на сметкоплана и номенклатурите в програмата, в зависимост от спецификата на фирмите и дейността им за постигането на максимално полезни справки.

Посетители

В момента има 6  гости и няма потребители и в сайта